Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Følg os på Facebook:

​Vi er sikkerhedsgodkendt af Trafikstyrelsen

   +45 42 12 36 00

​Transport til København

​ Har du solgt en sofa til en bekendt i København, skal datteren på Frederiksberg arve familiens gamle spisebord, eller har du købt en seng i Jylland over den blå avis og ved ikke, hvordan du skal få det fragtet uden at skulle betale for en hel flyttevogn?

Så er du kommet det rette sted.

Vi kører til København to gange om ugen

Esbjerg Transport tilbyder transport og flytning af enkelte stykgods fra Jylland til Sjælland og omvendt, hvis du blot skal have transporteret et enkelt møbel, et enkelt pallelæs eller andet stykgods, der ikke fylder en hel flyttebil.

Vi har nu to faste ture til København om ugen, og kan derfor tilbyde transport af din ejendel både tirsdage og torsdage.

- uanset om du skal have transporteret fra Jylland til København eller fra København til Jylland.

​Vi fragter dit køb fra DBA, Lauritz.com eller Gul&Gratis

Undlader du også at søge og købe ting over nettet, der ligger for langt væk fra din bopæl, fordi det ikke kan betale sig på grund af besværet og omkostningerne ved at få det fragtet?

Med Esbjerg Transports flytteservice behøver du ikke tøve med at købe ting, der er slået op i København eller Jylland. Vi står klar til at hente og bringe dit nye møbel, og vi leverer naturligvis helt ind i stuen.

Kontakt os på telefon 42 12 36 00 og hør, om vi har plads til dit møbel i løbet af ugen - Vi gør det let at købe over nettet.

Specialpris for flytning Esbjerg/Varde til København

Eksempel: En sofa svarende til 1 cbm: fra 500,- inkl. moms.

6 cbm koster 2500,- inkl. moms.

HVEM ER VI?

​​Esbjerg Transport

CVR: 30988973

KONTAKT OS

​Telefon: +45 42 12 36 00

netbook@esbjergtransport.com 

​​Mobilepa​y 42123601​​

FIND VEJ

​Murervej 5 C

6710 Esbjerg V